Klassbeskrivning

Haninge yogastudio

Foto: Kalle Börjeson

Bra att veta...


  • Yoga mattor finns att låna i yogastudion men du är välkommen att ta med en egen om du föredrar det.


  • Du behöver inga skor utan barfota är att rekommendera. Vill du behålla strumporna på så går det bra men du kan känna att du glider lite med fötterna i vissa positioner.


  • Det är skönast att yoga i träningskläder eller mjuka/följsamma kläder utan knappar eller skärp. Går du på en lugnare yogaklass kan det vara skönt att ha en långärmad tröja och ett par strumpor som du kan ta på om du känner dig kall. 


  • Stäng av mobilen när du kommer till yogastudion så att den inte låter eller vibrerar under klassen.

Privat yoga

Privat yoga kan liknas vid personlig träning. Ett bra komplement till yoga i grupp eftersom upplägg och innehåll anpassas efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Privatundervisningen äger rum i

Haninge yogastudio.


Välj mellan att löpa enstaka tillfällen eller paket med fem eller tio tillfällen. 

  • 1 tillfälle à 60 min - 600 kr 
  • 5 tillfällen à 60 min - 2 750 kr
  • 10 tillfällen à 60 min - 5 250 kr


Är ni två eller tre som vill dela på ett PT-tillfälle så blir priset något högre.

     

      

Klassbeskrivning

Yoga basic är en fysisk klass som innehåller grundläggande stående, sittande och liggande yogapositioner. Klassen syftar till att främja balans mellan styrka och rörlighet i höfter, rygg & axlar samtidigt som du hjälper nervsystemet att varva ner. Yoga basic passar dig som är ny till yoga eller dig som föredrar att fokusera på en position i taget.

Ingen tidigare yogaerfarenhet krävs.


Vinyasa flow Vinyasa flow bygger på traditionella yoga positioner som tillsammans med andetaget binds ihop till ett flöde av rörelser som på sikt leder till mental och fysisk styrka och uthållighet. Varje klass är uppbyggd runt ett tema som varierar från vecka till vecka. Klasserna innehåller också andningsövningar eller kort meditation samt avslappning.

En klass för dig som söker en utmaning på yogamattan.


Yin yoga En lugn klass med fokus på återhämtning och avslappning. Perfekt för dig som behöver hjälp med att varva ner och/eller minska på spänningar i kroppen. Klassen innehåller enbart sittande och liggande statiska yogapositioner som hålls en längre tid. Klassen innehåller också  självmassage med Yoga Tune Up® bollar som förbättrar blodcirkulationen och mjukar upp bindväven.

En klass som passar både nybörjare och erfarna yogis.


Yoga Moves är klassen för  dig som är intresserad av yoga för att förebygga skador. Med hjälp av filtar, yogaklossar och bälten gör vi statiska och dynamiska övningar mer utmanande för att förbättra styrka och rörlighet i olika delar av kroppen. Under en klassen använd vi också YTU-bollar för att massera och mjuka upp muskler och bindväv. Yoga Moves är ett bra komplement till andra former av träning och till mer traditionella yogaklasser eftersom klassen är en form av   "movement skills practice".

En klass som passar både nybörjare och erfarna yogis.


Senioryoga En yogaklass dagtid som syftar till att förbättra styrka, rörlighet och balans. Klasserna är anpassade för en äldre målgrupp vilket innebär färre växlingar mellan stående och liggande positioner, men klasserna innehåller både stående, sittande och liggande övningar för hela kroppen. Seniorklasserna innehåller också självmassage med Yoga Tune Up® bollar för att mjuka upp stela muskler.


KONTAKT

Haninge yogastudio

Nynäsvägen 44

136 40 Handen


Tel. 070 - 292 3045


e-post: annelie@haningeyogastudio.se